২) দুই কাপ পানীত এক কাপ ঘেঁহু বাৰ ঘন্টা তিয়াই সেই পানী খাব লাগে।
৩)কেঁচা অমিতা মছলা নিদিয়াকৈ তৰকাৰী কৰি কেইদিনমান খাব।
৪) ৪/৫ ফোটা নহৰু খুন্দি আধাকাপ গৰম গাখীৰত মিহলাই একেৰাহে দুদিন খাব।
৫)এগিলাচ পানীত এটা কাজি নেমুৰ ৰস মিহলাই খাব।
৬)আকি কুঁহিয়াৰৰ ৰস এক গিলাচকৈ দিনে দুবাৰ খাব।
৭) ৫/৬ টা শিলিখা গুড়ি কৰি গুৰৰ সৈতে খালে সকলো প্ৰকাৰৰ জণ্ডিছ ৰোগ ভাল হয়।
(সংগ্ৰহ)
No comments:
Post a Comment